Ανακοίνωση για τις εγγραφές μαθητών

Ανακοίνωση για τις εγγραφές μαθητών

Οι γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να εισαχθούν σε Πρότυπο ή Πειραματικό Σχολείο το σχολικό έτος 2020-2021 καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr Αναλυτικές Οδηγίεςαπό 12 Ιουνίου έως και 20 Ιουνίου 2020. Διευκρινίζεται ότι οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών/-τριών  μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο σε ένα Πρότυπο Σχολείο και εναλλακτικά εάν το επιθυμούν και σε ένα Πειραματικό. Για τις διαθέσιμες θέσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα αιτήσεων της Δ.Ε.Π.Π.Σ.. Αναλυτικά το ΦΕΚΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ , την  Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, ημέρα λήξης των μαθημάτων, ο Σύλλογος διδασκόντων/ουσών αποφασίζει για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 1 της αριθμ. 79942/ΓΔ4/21-5-2019 ΥΑ (Β΄ 2005) και δεν γίνονται μαθήματα.

Οι βαθμολογίες του 2ου τετραμήνου καθώς και η τελική επίδοση θα σταλούν στους γονείς και κηδεμόνες με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείου μετά τις 18/6.

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων το Σχολείο θα λειτουργεί μετά τις 12 μ.μ.  τις ημέρες των εξετάσεων (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή) λόγω της συστέγασής του με το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών και κανονικά από τις 8.30 π.μ. Τρίτη και Πέμπτη.

Παρακαλούνται οι μαθητές  και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου που δεν έχουν φέρει ακόμη φωτογραφίες για το απολυτήριο να φροντίσουν να φέρουν ως την Παρασκευή 12/6 γιατί διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η έκδοση του τίτλου.

Για τις ηλεκτρονικές εγγραφές στην Α΄ Λυκείου θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μόλις ανοίξει η πλατφόρμα.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Phone: 2610431950
Fax: 2610429426
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, Πάτρα
Σολωμού & Μαγούλας