Σημαντική διάκριση στον 84 ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε σταΜαθηματικά «Ο Θαλής»

Σημαντική διάκριση στον 84 ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε στα<br>Μαθηματικά «Ο Θαλής»

Σημαντική διάκριση των μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών στον Πανελλήνιο Μαθηματικό διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε. στα μαθηματικά «Ο Θαλής», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 4/11/2023 για τους μαθητές της Β’, Γ΄ Γυμνασίου και του Λυκείου. Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών σε ένα καθαρά διανοητικό τομέα αλλά και η επιλογή των μαθητών που θα στελεχώσουν τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους Διεθνείς Μαθηματικούς Διαγωνισμούς. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε δια ζώσης το Σάββατο 04 Νοεμβρίου 2023 και συμμετείχαν μαθητές από την Β΄ και Γ΄ τάξη του Γυμνασίου. Οι μαθητές που διακρίθηκαν και οι οποίοι θα κληθούν να διαγωνισθούν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, να είναι οι ακόλουθοι:
Β΄ Γυμνασίου
Αλμπάνης Χρήστος
Φερτάκης Ευθύμιος
Στεργίου Δημήτρης
Πολίτης Νικόλαος
Μπαλάφα Γεωργία-Μαρία
Γ΄ Γυμνασίου
Κόμπλα Ειρήνη
Παπαρώδης Διομήδης
Τσάκωνας Κωνσταντίνος
Παπαδοπούλου Ζωάννα
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της σχολικής μας μονάδας για αυτή τους τη διάκριση.

Υποσημείωση: Οι μαθητές/τριες, που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ», θα κληθούν να διαγωνισθούν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα τα οποία θα ανακοινωθούν και πάλι στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ. Η διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποστολής των γραπτών είναι ίδιες με αυτές της 1ης φάσης. Η αξιολόγηση των γραπτών θα γίνει και πάλι από τα μέλη της Επιτροπής Διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε. και από
τους κατά τόπους συνεργάτες της υπό την επίβλεψη της Επιτροπής Διαγωνισμών με βάση το σχέδιο βαθμολόγησης που εκπονείται από την Επιτροπή διαγωνισμών.

Στα ακόλουθο link που θα δείτε τα αποτελέσματα ανά τάξη
http://www.hms.gr/?q=node/1998

Phone: 2610431950
Fax: 2610429426
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, Πάτρα
Σολωμού & Μαγούλας