82ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά “Ο ΘΑΛΗΣ”

82ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά “Ο ΘΑΛΗΣ”

H Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει τον 82ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά “Ο ΘΑΛΗΣ” για μαθητές Β και Γ΄ Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου. 

Εξαιτίας της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης και τη φετινή σχολική χρονιά, ο 82ος  Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Θαλής» θα πραγματοποιηθεί εντός  του σχολικού ωραρίου, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Εθνικού  Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία από τον κορωνοϊό – COVID 19.  Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 12:00-14:00 στο αμφιθέατρο του ΠΓΠΠ και θα απαρτίζεται από τρία (3) θέματα πλήρους ανάπτυξης.Στην πλατφόρμα open eclass του ΠΓΠΠ, υπάρχει μάθημα με υποστηρικτικό υλικό για τον διαγωνισμό, προσβάσιμο σε όλους του μαθητές του σχολείου.

Στον διαγωνισμό αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές της Α΄ τάξης (εφόσον το επιθυμούν, να διαγωνιστούν με τα θέματα της Β΄ Γυμνασίου), της Β’ και Γ’ τάξης του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΓΠΠ), οι οποίοι και θα πρέπει να  δηλώσουν συμμετοχή στις καθηγήτριες Βασιλική Ρήγα και Λουκία Σκοτσιμάραμέχρι και την  Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 (ώρα 10:00 πμ).

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι  προαιρετική.

Phone: 2610431950
Fax: 2610429426
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, Πάτρα
Σολωμού & Μαγούλας