ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/22

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/22

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 12/9/2022, η προσέλευση των μαθητών/-τριών στο σχολείο θα γίνει στις 8.30 π.μ. και έπειτα από ένα σύντομο καλωσόρισμα θα κατανεμηθούν στα ανάλογα τμήματα και αίθουσες διδασκαλίας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διαδοχικά η διανομή των διδακτικών βιβλίων και γι΄ αυτό το λόγο σας παρακαλούμε να φροντίσετε να φέρουν τη σχολική τους τσάντα μαζί τους για διευκόλυνσή τους. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση για τα επικαιροποιημένα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό SARS–CoV-2 (COVID-19) στους χώρους του σχολείου και θα δοθεί ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που θα ισχύει για τις επόμενες μέρες.

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 9.15 π.μ. έπειτα από συνεννόηση με τον εφημέριο του Πανεπιστημιακού Ναού των Τριών Ιεραρχών και στην τελετή εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που θα παραστεί, όλοι οι γονείς και κηδεμόνες είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν. Θερμή παράκληση όμως, να τηρούνται οι αποστάσεις για αποφυγή συνωστισμού αλλά και να μην εισέρχονται αδιακρίτως στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.  Υπολογίζεται ότι από τις 11 π.μ.. ως τις 12 μ.μ., θα γίνει σταδιακά η αποχώρηση των μαθητών ανά τμήμα, καθώς θα ολοκληρώνεται η διανομή των βιβλίων και γι’ αυτό το λόγο και αναφορικά με την ώρα αποχώρησης θα υπάρξει συνεννόηση σχετικά με τα λεωφορεία και τα ταξί που έχουν αναλάβει τη μετακίνηση των παιδιών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υ.ΠΑΙ.Θ η χρήση μη ιατρικής (ή ιατρικής/χειρουργικής) μάσκας είναι προαιρετική  για τους μαθητές/-ήτριες σε όλες τις τάξεις, για τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό́ προσωπικό́, καθώς και για τους επισκέπτες σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων.

Στα συνημμένα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες  του Υ.ΠΑΙ.Θ.  σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό SARS–CoV-2 (COVID-19) καθώς και τις οδηγίες για την λειτουργία των σχολείων.

Ενημερωτικό mail σχετικά με την μεταφορά των μαθητών θα λάβετε ως το Σάββατο το μεσημέρι.

Στις επόμενες ημέρες και με την έναρξη των μαθημάτων θα ενημερωθείτε μέσω email και μέσω της ιστοσελίδας του Σχολείου για τις ενημερωτικές συναντήσεις των γονέων, ζητήματα που ίσως αφορούν τα παιδιά σας και τη λειτουργία του Σχολείου με βάση τον εσωτερικό κανονισμό του.τε μέσω email και της ιστοσελίδας του Σχολείου για τις ενημερωτικές συναντήσεις των γονέων αλλά και για κάθε ζήτημα που αφορά στα παιδιά σας και την λειτουργία του Σχολείου. 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΠΓΠΠ σας ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά!

ΕΞΕ-108730-2022-Οδηγίες-για-την-έναρξη-λειτουργίας-των-σχολικών-μονάδων-Π_θμιας-και-Δ_θμιας-Εκπαίδευσης-και-Ειδικής-Αγωγής-και-Εκπαίδευσης

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Phone: 2610431950
Fax: 2610429426
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, Πάτρα
Σολωμού & Μαγούλας