Σύλλογος διδασκόντων 2013-2014

Σύλλογος διδασκόντων 2014-2015

Σύλλογος διδασκόντων 2016-2017

Κάντε κλικ στο όνομα του εκπαιδευτικού για να δείτε σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Μπαλωμένου Αθ., ΠΕ03-Μαθηματικός, Διευθύντρια

  

 mpalomenou Απόφοιτος Μαθηματικού τμήματος σχολής θετικών επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος: Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης: 1)Μαθηματικά των υπολογιστών & των αποφάσεων (δια τμηματικο προγραμμα τμηματος Η/Υ & Μαθηματικού τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών. 2)Υπολογιστικα μαθηματικά & πληροφορική (Μαθηματικό τμήμα Πανεπιστημίου Πατρών). 3)Οργάνωση & διοίκηση εκπαίδευσης & διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων(Παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης Πανεπιστημιου Πατρών).
Υποψήφια διδάκτωρ ΤΕΕΑΠΗ, επιμορφωτρια Β επιπέδου κλάδου ΠΕ03, μέλος ΕΜΕ.
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: διδακτική μαθηματικών με αξιοποίηση ΤΠΕ, Τέχνη & μαθηματικά

 

Αβραμίδου Καλ., ΠΕ02-Φιλόλογος

noni 1985: Απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Ιστορικό-Αρχαιολογικό.

1985-1988: ΜΑ in Classical Studies (Ancient Greek and Latin), Τμήμα Κλασσικών Σπουδών, Boston College, Βοστόνη, ΗΠΑ (υπότροφος).

1988-1989: Βοηθός Διδασκαλίας και PhD candidate, Τμήμα Κλασσικών Σπουδών, Boston University, Βοστόνη, ΗΠΑ.

1989-1990: Λέκτορας, Τμήμα Κλασσικών Σπουδών, University of Massachusetts, Βοστόνη, ΗΠΑ.

1991-σήμερα: Καθηγήτρια Φιλόλογος Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

1987-2002: Ελληνικά σχολεία ΗΠΑ (1991-94: Δ/ντρια Ελληνικού σχολείου Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Corona, ΝΥ, 2000-2002: Δ/ντρια Ελληνικού σχολείου Αγίου Γεωργίου, Bethesda, MD).

2002-2004: 1ο Γραφείο Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας.

2004-σήμερα: Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών.

2013-σήμερα: Μέλος του ΕΠΕΣ του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών.

1980: Έπαινος Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού διηγήματος.

2012: Βραβείο Αριστείας /Καινοτομίας στην Εκπαίδευση.

Ξένες Γλώσσες: Πτυχιούχος Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής.

Αργυρίου Αγ., ΠΕ02-Φιλόλογος

 

 

argy  Η Αργυρίου Αγγελική είναι καθηγήτρια  φιλόλογος στη Β/θμια Εκπ/ση,  πτυχιούχος του Φιλολογικού-Κλασικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε πτυχίο Μετεκπαίδευσης ΣΕΛΜΕ. Γνωρίζει την Αγγλική και  τη Γαλλική Γλώσσα. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις  στην «Αξιοποίηση της Τεχνολογίας της Πληροφορίας & των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Εκπ/ση».  Υπηρετεί δεκαέξι χρόνια στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο του Παν/μίου Πατρών.

Βουτσινά Λαμ., ΠΕ04.01-Φυσικός

 


nelli 
Η Βουτσινά Λαμπρινή είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης με τίτλο «Διδακτική των Θετικών Επιστημών, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Αξιολόγηση και Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση», από το ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα  ερευνητικά της  ενδιαφέροντα είναι: Ιστορία και Φιλοσοφία των Φ.Ε., αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των Φ.Ε.

 

Διπλάρη Χρ., ΠΕ05-Γαλλικών

Diplari Christina Η Χριστίνα Διπλάρη είναι πτυχιούχος των Τμημάτων Γαλλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (κατεύθυνση «Οργάνωση-Διοίκηση Εκπαίδευσης και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων») και Διδακτορικού Διπλώματος στις «Επιστήμες της Αγωγής» από το Πανεπιστήμιο Πατρών. 

 

 

Λαλιώτης Παρ., ΠΕ01-Θεολόγος

  Γεννήθηκα στην Πάτρα το έτος 1970. Στην ίδια πόλη έκανα τις βασικές μου σπουδές και αποφοίτησα από το 6ο Γενικό Λύκειο Πατρών. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με γενικό βαθμό «Άριστα». Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδικεύσεως στο αντικείμενο της Θεολογίας της Καινής Διαθήκης. Στην Μέση Εκπαίδευση διορίστηκα το έτος 2001 μετά από επιτυχή εξέταση στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών σε: Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά. 

 

Μιντιλογλίτη Ιωάν., ΠΕ16-Μουσικός

   .... ....

Πλώτα Δέσποινα, ΠΕ03-Μαθηματικός

   .... ....

Πλακούδα Αικ., ΠΕ02-Φιλόλογος

 

plakouda Η Κατερίνα Πλακούδα είναι απόφοιτος του Τμήματος Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι υποψήφια διδάκτορας του Τομέα Γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ με αντικείμενο τη Νευρογλωσσολογία. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις στην «Αξιοποίηση της Τεχνολογίας της Πληροφορίας & των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Εκπ/ ση» και μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Τα ερευνητικά και επιστημονικά της ενδιαφέροντα αφορούν τη Νευροβιολογία της Γλώσσας, τις επίκτητες διαταραχές του Λόγου και τη Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας. Διδάσκει στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Πατρών από το 2004.

Πούλου Παρ., ΠΕ04.04-Βιολόγος

 

  Κατάγομαι από την Αργολίδα. Τελείωσα το Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο στην Ιατρική Σχολή. Έχω Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Εφαρμογές των Βασικών Ιατρικών Επιστημών και Διδακτορικό Δίπλωμα με τίτλο διατριβής: «Αλληλεπιδράσεις των συστημάτων νευροδιαβίβασης ντοπαμίνης/αδενοσίνης στον εγκέφαλο των "weaver" μυών, γενετικού μοντέλου ντοπαμινεργικής απονεύρωσης». 

Ρήγα Βασ., ΠΕ03-Μαθηματικός

Riga Vassiliki 

Η Βασιλική Ρήγα κατάγεται από την Καλαμάτα Μεσσηνίας και εργάζεται ως μαθηματικός από το 2002.
Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Πανεπιστημίου Πατρών) με θέμα «Μαθηματικά των υπολογιστών και των αποφάσεων».
Ενδιαφέροντα: Μαθηματικά, Αστρονομία.

 

 

Σιδηρά Μαρ., ΠΕ02-Φιλόλογος

 

Sidira Mary

Η Μαίρη Σιδηρά είναι απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών (Α.Ε.Ι.). Τελείωσε τη Φιλολογία Αθηνών και έχει MSc από τη Φιλολογία Πατρών στη Λογοτεχνία και τη Γλώσσα. Έχει δημοσιεύσει ένα θεατρικό παραμύθι, τον Ασχημάνθρωπο. Από το 1995 ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο.

 

Στεφανίδη Χρυσ., ΠΕ08-Καλλιτεχνικών

   .... ....

Σχοινάς Βασ., ΠΕ06-Αγγλικών

 Schoinas Vassilios

Διδάσκω Αγγλικά εδώ και 20 έτη και στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Πατρών από το 2001. Έχω υπηρετήσει επίσης και ως υπεύθυνος σχολικής βιβλιοθήκης ΕΠΕΑΕΚ για 3,5 έτη. Αποφοίτησα από το Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Έχω διδάξει όλες τις ηλικίες μαθητών και σε όλα τα επίπεδα σπουδών και σε διαφορετικά σχολεία με μαθητές και μαθήτριες από διαφορετικά κοινωνικά και πολιτισμικά περιβάλλοντα. Επειδή από την αρχή θεώρησα το λειτούργημα του εκπαιδευτικού εξαιρετικά σημαντικό καθώς επηρεάζει και διαμορφώνει χαρακτήρες και προσωπικότητες, προσπάθησα να επιμορφώνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο, να εξελίσσομαι και να βελτιώνω τις διδακτικές μου μεθόδους. Ασχολούμαι επίσης εδώ και πολλά χρόνια με την εκπόνηση καινοτόμων δράσεων και προγραμμάτων στο σχολείο.

 

Τζιογκίδης Κυπ., ΠΕ12.04-Τεχνολόγος

   .... ....

Χαλκιοπούλου Αντ., ΠΕ11-Φυσ. Αγωγής

   .... ....

Χαρδαλούπα Ιωάν., ΠΕ07-Γερμανικών

Chardaloupa Johanna  Ιωάννα Χαρδαλούπα, MEd. Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης, τμήμα Γερμανικής Γλώσσα και Φιλολογίας. Παρακολούθηση Μεταπτυχιακών μαθημάτων στο Eberhart-Karls Universität Tübingen / Γερμανίας. Μεταπτυχιακός τίτλος Ειδίκευσης στη Γερμανική Γλώσσα από το ΕΑΠ. – εξειδίκευση στις ΤΠΕ. Διδάσκει από το σχολ. Έτος 2005-2006 στο Σχολείο. Είναι επιμορφώτρια του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης (Μ.Π.Ε.) εκπ/κων, στο Π.Ε.Κ. Πατρών καθώς και για το Ενιαίο Πλαίσιο Σπουδών Ξένων Γλωσσών.

Χατζηαντωνίου Παν., ΠΕ19-Πληροφορικός, Αναπληρωτής Διευθυντής

 

Hatziantoniou Panos Παναγιώτης Χατζηαντωνίου, Διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής και Διδάκτορας (PhD) του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1996 είναι μέλος του ερευνητικού προσωπικού της Ομάδας Τεχνολογίας Ήχου και Ακουστικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει περισσότερα από 20 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, καθώς και κεφάλαια σε βιβλία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί ως Διδάσκων Π.Δ. 407/80 στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών (2010-2013). Διδάσκει στο Σχολείο από το σχολ. Έτος 2006-2007. 

 

Εκδόσεις

roda

"Τα ρόδα της αυγής..."

Ποιήματα και διηγήματα που διακρίθηκαν
στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
του Π.Γ.Π.Π.: «Στη γειτονιά μου ή σε τόπους μακρινούς:
Ένα ταξίδι όπου υπάρχουν άνθρωποι»

ISBN: 978-618-81862-1-7