eTwinning

   

etwinning logo 656x369

Το περιοδικό μας

  da da issue2

Δυτικός άνεμος

Εκδόσεις

roda

"Τα ρόδα της αυγής..." (pdf)

Ποιήματα και διηγήματα που διακρίθηκαν
στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
του Π.Γ.Π.Π.: «Στη γειτονιά μου ή σε τόπους μακρινούς:
Ένα ταξίδι όπου υπάρχουν άνθρωποι» 

ISBN: 978-618-81862-1-7

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο

του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών  

ppgpp intro

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Με τις συνθήκες λειτουργίας των σχολείων που έχουν επιβληθεί λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, η επικοινωνία  μέσω του διαδικτύου με τις αναρτήσεις στον ιστότοπο του Σχολείου και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχει καταστεί εξαιρετικά σημαντική. Το Σχολείο επικοινωνεί μαζί σας σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά σας με ηλεκτρονικά μηνύματα, είτε ατομικά είτε συλλογικά. Παρακαλούμε, αν δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω mail από το Σχολείο μας, να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με το ονοματεπώνυμό σας και το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας, έτσι ώστε να επικαιροποιήσουμε την βάση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των γονέων και κηδεμόνων και να γίνεται η ενημέρωσή σας απρόσκοπτα.
 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

 
Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό/προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο LinkedIn (www.linkedin.com/in/experimental-junior-high-school-οf-patras-university-5b426a74) για λόγους ενημέρωσης και δικτύωσης με γονείς και εκπαιδευτικούς καθώς και με ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς και άλλους φορείς. Οποιοδήποτε άλλο προφίλ ή λογαριασμός σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Facebook, Snapchat κλπ) με την ονομασία "Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών" ή "ΠΓΠΠ" δεν εκπροσωπεί και δεν αντιπροσωπεύει το Σχολείο μας, οι δε αναρτήσεις σε τέτοια προφίλ θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιφύλαξη. Το Σχολείο μας επιφυλάσσεται να κάνει τις όποιες ενδεδειγμένες ενέργειες για την προστασία του κύρους του και της επαγγελματικής και εκπαιδευτικής του ακεραιότητας.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 Σας ενημερώνουμε ότι το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών θα λειτουργεί από την Τρίτη 1/9/2020, 8.30 με 13.30. Η εξυπηρέτηση των  γονέων και κάθε ενδιαφερόμενου γίνεται κατά προτίμηση  κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και με ελάχιστο αριθμό ατόμων στο γραφείο του Διευθυντή και των εκπαιδευτικών. Τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των εκπαιδευτικών και των πολιτών. Η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου είναι υποχρεωτική.

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ WEBEX ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

εδώ και εδώ


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η επικοινωνία με το σχολείο μας θα γίνεται μέσω του e-mail του σχολείου μας This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημέρωση μαθητών, γονέων και κηδεμόνων για τα Προσωπικά Δεδομένα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Δευτέρα 16/3/2020 οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης e-class του σχολείου μας (http://ppgpp.sch.gr/openeclass/) με τους κωδικούς τους και να βρίσκουν υλικό στα διάφορα μαθήματα στο πλαίσιο της προσπάθειας να μην σταματήσει η εκπαιδευτική διαδικασία λόγω των έκτακτων μέτρων εξαιτίας του κορωναϊού. Οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας υπάρχουν στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης. 

Σχετικό άρθρο υπάρχει και στο ενημερωτικό εκπαιδευτικό δίκτυο alfavita με τίτλο: "Άρχισαν τα διαδικτυακά μαθήματα για το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών"


 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΣΤΟ  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών» στο σχολείο μας για την σχολική χρονιά 2018-19.

Οι μαθητές και οι οικογένειές τους ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ανακυκλώσιμων συσκευών.

Το υλικό αυτό παρέλαβε από το χώρο του σχολείου μας, παρουσία του Διευθυντή κ. Β. Σχοινά, ο υπεύθυνος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Ανακυκλώνω στην πηγή».

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας , του προγράμματος «Νοιάζομαι και δρω» και του ομίλου «Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά»

Η ανακύκλωση συνεχίζεται για τη σχολική χρονιά 2019-20 στο Π.Γ.Π.Π και περιμένουμε τη συμμετοχή όλων σας…..

Υπεύθυνοι καθηγητές: Αλεξανδροπούλου Α., Αρμόνη Α., Αργυρίου Α., Βουτσινά Λ., Διπλάρη Χ., Ευσταθίου Ι., Λαλιώτης Π., Σουλιώτη Σ. και Χαλκιοπούλου Α.

PosterA4 19 20 LR

 


Πρόσφατα άρθρα: